… B-kullen är!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! smiley

Inte kunde väl vi tro för ett år sedan när vi satt och hade fått A-kullens HD resultat (som blev 4 A och 2 B) kunnat i vår vildaste fantasti föreställa oss att B-kullen skulle slå dessa resultat med råge! Vi har nu under veckan fått det sista HD-resultatet och vi är så lyckliga över att kunna presentera: 8 A och 1 B!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! smiley
Vilka fantastiska valpar som kommit ur båda kullarna! Vi blir såklart glada att Alice har givit 2 kullar där alla de röntgade är HD-fria! Men allra härligast tycker vi att det är att våra valpköpare nu vet att de kan jobba med sina hundar utan några som helst hinder. Tack för att just ni alla kom och ville ha en Amazing Selma’s valp! smiley

Ett stort tack vill vi framföra till Tove (Drömtorpet’s kennel) som har Agge, Marie Ekerljung (Kennel Rödtop) som vi fick köpa avelsrätten av på Ture, samt Lize Lindgren (Kennel Kurbitz) och Efwa Gylfe (Tures matte) som också är delaktiga i valparna mellan Alice och Ture. Tack för att vi har fått använda oss av dessa fantastiska hanar!!!smiley

Vi är också glada över att vi har Alice hos oss, utan henne hade det inte varit möjligt!
Här kommer några bilder på B-kullens tid hos oss:


14 dagar och mest en hög

Första besöket i ”stora världen köket” (20 dagar gamla). Då är både golv, tidningar och filt hala att gå på!
Premiär i trädgården vid 4 veckors ålderVid 7 veckors ålder stormade B-kullen vårat kylskåp!
”Lycka är att sitta i ett kök fullt med valpar”

Neeeej då vi har inte glömt bort er i A-kullen, men inlägget handlar ju om B-kullens höfter… Här kommer en bild på underbara A-kullen
En hög A-kullevalpar vid 2 veckors ålder.

//Sofia