Här om dagen fick vi besök av en mycket liten herre vid namn Hugo. Han är ca 1½ år och systerson till Sanne (Fredriks flickvän). Hugo kommer bli ”livsfarlig” när han blir äldre…. tjejerna kommer flockas runt honom för han är jättesöt med stora mörkbruna ögon smiley!

Selma, Alice, Maya och Bella var så försiktiga med honom. Vi har inga småbarn i släkten eller bekantskapskretsen så det är jättenyttigt för dom att få träffa ”minimänniskor”. Visserligen är vi inte ett dugg oroliga för de få gånger de träffat barn har de alltid skött sig exemplariskt.

Här kommer lite foton:

Hela gänget samlat i vårt lilla kök!

Bella, Hugo och Sanne

Maya nosar försiktigt….. Hugo luktar lite annorlunda än vad ”stormänniskorna” gör

Hm, vad gör du för nåt? undrar Hugo. Alice blev törstig och eftersom våra hundar gärna dricker rinnande vatten är bidén ett perfekt ställe smiley!

Selma, vill du också dricka vatten? frågar Hugo

Charmören Hugo med sina vackra ögon smiley

// Helena