Åh, vad glad jag blir att se dig smiley! verkade Alice säga när hon fick träffa sin kompis Alfred igen.

I våras var Alice och Peter med i projektet ”Hund för alla”som innebär att ungdomar med funktionshinder ges möjlighet att umgås med hundar i Brukshundklubbens regi. Ungdomarna får en ”egen” hund att bli förare till, ägaren hjälper till när det behövs. Alice trivdes bra med Alfred och det blev ett kärt återseende när de träffades igen för 2 veckor sedan. Som tur var fick de bli ett kompispar även denna gången.

Det är många som vill känna på Alice päls som är så len och mjuk och igår var det en pojke som absolut ville se om hon hade simhud mellan tårna smiley! Tänk att Peter, som varit såååå allergisk mot hundar, kan sitta i samma rum som alla möjliga sorters raser och inte bli ett dugg snorig. Det är fantastiskt!

Här kommer 2 foton på Alice och hennes kompis Alfred!

Alice vet att Alfred brukar läsa vår blogg så hon vill säga:
Trevlig helg, Alfred! Vi ses på torsdag igen smiley!