I oktober månad för 3 år sedan, postades det allra första Amazing Selma’s blogginlägget. Det var då vi fick vårat Kennel namn, Amazing Selma’s, godkänt! smiley
3 år utan några uppehåll har vi postat nya inlägg om vad som sker i vår vardag. I början var det bara Helena som skötte bloggandet, men för drygt ett år sedan började även jag, Sofia, att skriva här. Jag tror att det är bra att vi är två personer som skriver. Då är det två hjärnor med idéer som får komma till uttryck. (Förhoppningsvis har man inte hjärntorka och ont om tid båda två samtidigt!) smiley

Så tre år har gått…. Första inlägget handlade om att vi hade varit på portisträff i Enebyberg. Då hade vi bara Selma och Alice i vår flock och det känns verkligen konstigt att tänka sig Familjen Ekström med BARA 2 hundar! Mycket har hänt sedan dess, 2 kullar och 2 nya portistjejer! Många nya erfarenheter och massa nya portisvänner! Tänk vad många nya och trevliga människor vi har fått lära känna tack vare hundarna!
Vi hoppas att vi kommer fortsätta i måååånga år till, med både uppfödning samt blogg, och att vi kan underhålla er läsare lite!
Vid nästa löp ska Maya paras med Figo och då kommer det finnas massa roligt att skriva om! Tänk er, kennelns förstfödda ska bli mamma! smiley

Så här såg flocken ut då 2007

Flocken idag 2010

//Sofia