Igår var det dags för Amazing Selma’s Bacardi Breezer ”Bacardi” att äntra utställningsringen (om än på en inofficiell utställning). Det var länge sen sist och därför var det spännande att se hur det skulle gå.

Bacardi är ju i dagsläget en tonåring och det vet man ju hur såna kan vara…. döva, ofokuserade, tjejletare och allmänt ”haniga” smiley.

Det var skönt att det var på hemmaplan för då hann vi ut och gå med våra tjejer (som fick stanna hemma) innan vi åkte iväg till Nynäshamns Brukshundklubb. Men oj vilken lång väntan för domaren Eva Mindensparr tog väldigt god tid på sig. Bacardi var ensam portis och han tog domaren med storm. Hon beundrade honom och föll pladask för hans färg, pälskvalitet och helhet. Dessutom var hon rolig för hon pratade högt och tydligt så alla runt omkring kunde höra vad hon sa och vid ett tillfälle sa hon: ”Jag måste kolla om han har simhud mellan tårna”….. och i nästa stund ropade hon högt: ”Han HAR simhud mellan tårna” smiley.

Bacardi blev BIR med Hp och gick mao vidare till gruppfinalen. I gruppfinalen blev han lite okoncentrerad eftersom det stod en himla snygg Perro-tik som heter Tiza bakom honom. Han ville gärna hälsa på henne men det fick han så klart inte. Det var totalt 8 raser som konkurrerade om att bli BIG. Jag blev omåttligt stolt över att vi hamnade på 3:e plats och när domaren överlämnade den gula rosetten sa hon: ”Lova mig att det inte var sista gången jag fick se honom i ringen”

Här kommer lite bilder från helgen med Herr Bacardi

// Helena

Kvällen före utställningen laddades det upp med tuggben smiley

Det var skönt att ha tältet med sig eftersom det blev en lång väntan och det var varmt i solen

Nej nu orkar jag inte stå snyggt mer, sa Bacardi när han blivit BIG-3

Så här snygga rosetter fick Bacardi!