…. har gått i släktens tecken.

Igår blev det en låååång promenad i skogen tillsammans med syrran (Elsa) och hennes 2-bentingar. Vi var ute i 4 timmar. Människorna hade med sig nåt som kallas engångsgrill och på den la dom korv…… vi vovvar fick inte gå nära elden utan blev uppkopplade vid träd….. det var trååååkigt. Det luktade ju jättegott och vi blev verkligen sugna på mat. Som tur var blev det lite korv över till oss när människorna ätit klart så vi slapp fortsätta vandringen utsvultna smiley!

Hi, hi, människorna är bra knasiga ibland…. kolla in kantarellen som Elsas husse Roger har smyckat sitt öra med smiley

Det är visst ett mycket ansvarsfullt jobb att vakta grillen, det sägs att i de flesta hushåll är det ett ”karlgöra”…

…. och i de flesta familjer är det ett ”kvinnogöra” att passa barnen smiley

************************************************************************

Idag fick vi besök av brorsan Denys och hans matte Gina, lillmatte Llyn och lillhusse Glen. Jag var förstås tvungen att sätta honom på plats direkt när han kom…. bara så att han skulle veta vem det är som bestämmer här i huset. Fast det hjälpte inte särdeles mycket. Denys var full i bus i alla fall och vi lekte och skojade en lång stund.

Här kommer lite bilder på min stiliga brorsa

Snygg va?!?

Me and my brother smiley

Yiiiiihaaaaa

Tjohoooo

OOooaaaahaaaa

Du kan inte taaaaa mig, du kan inte taaaaa mig

Så hääääär lång tunga kan man få när man lekt och busat en lång stund smiley

Det var helgens rapport från

Bella och övriga flocken