Idag är det Mors dag smiley.
Jo då, det är det visst det för idag fyller vår alldeles underbara, fantastiska och gosiga Alice 5 år och Alice är mamma till en hel hög med ungar….. närmare bestämt 16st smiley!

Det här är Alice när hon är ca 3 månader smiley

Nu är hon en mogen dam!

En mer tålmodig och snäll mamma får man nog leta efter. Visst kan hon säga ifrån när någon av hennes ungar kommer och hälsar på för hon tycker inte om när dom fjäskar för henne, om dom vill slicka henne i mungiporna så försöker hon backa undan och visa att dom är stora nu, men som små får dom hänga i pälsen, bita i öronen eller klättra över henne. Alice har tagit på sig rollen som flockens försvarare. Inget ont får hända någon av dom övriga, hon skulle nog kunna ge sitt liv för att rädda oss andra.

Alice älskar när man gosar med henne. Helst ska man ”gnossa” henne i huvudet. Hon går ofta fram och buffar på folk och eftersom hon är ganska hög hamnar hennes huvud oftast mellan benen på dom smiley.
Då får man vara snabb att förtydliga vad hon försöker säga: Gnossa mig i huvudet!

Hon är även en livsnjutare som gärna ligger i sängen, helst med huvudet på en kudde, och om det regnar låtsas hon sova när det är dags att gå ut. Eftersom hon dessutom har en riktig festblåsa och nästan kan hålla sig hur länge som helst tycker hon att vi kan skippa promenaderna dessa dagar.

Även om hon gillar att slappa blir hon ivrig när det händer något kul. Man kan nästan se hur det kryper ”myror i brallan” på henne när vi är på agilityplanen och det inte är hennes tur. Hon går in för sina uppgifter med liv och lust och det är så härligt att se henne arbeta.

Vi har firat födelsedagen med tårta, sång och paket. Paketöppningen överlät Alice till Selma som tycker det är den roliga delen med födelsedagar. Alice är mer intresserad av den ”matiga” biten smiley!!!

Åh, det ser smaskigt ut! Har dom inte sjungit klart snart? tänker Alice

Väluppfostrade som vi är låter vi människorna sjunga klart

Äntligen. Tjejer: Hugg in smiley!

Paketet innehöll ett gosedjursfår.