Jo, det är bara att inse. Sommaren 2010 har övergått till att bli höst 2010. Visst är det fortfarande varmt ibland när solen är framme men nu börjar höstvindarna komma, lingonen är mogna, blåbären är övermogna och det blir mörkare och mörkare för var dag som går.

Vi har sett till att njuta av de sista sommardagarna på Gotland. Den 23:e augusti tog vi åter igen båten till raukarnas ö. Denna gången hade vi stränderna i princip helt för oss själva. Det var en och annan husbil med pensionärer i som precis som vi njöt av det vackra landskapet. Några dopp i havet blev det INTE, så lockande kändes det inte smiley.

Denna dagen hade vi tur, det började regna när vi hade gått vår promenad

Folktomt förutom vi, våra ungdomar och vovvarna

Fredrik, Sofia och Sanne (Fredriks flickvän) ville inte heller bada

Bodegan var öppen för oss som vet var den finns smiley

Strandfynd, ett flundreskelett…. hi, hi, hi nä det är en träbit men nog är det likt alltid

Bella och Alice

Selma och Maya

Maya känner havets vågor svepa in mot stranden

I nästa blogginlägg får du läsa mer om vad vi gjorde på Gotland

// Helena