Tjena hoppsan hejsan, nu ska ni få höra på nyheter minsann!!!!!

Jo man kan liksom säga att jag är förlovad smiley! I våras berättade mina 2-bentingar att vi skulle åka och hälsa på en snygg kille som dom trodde att jag skulle gilla.
OM jag gillade honom…. oooooh, han är skitsnygg även om jag kräver mer än en snygg förpackning. Han måste ju vara smart, ha humor och vara trevlig också. Han har aaallt det som jag vill att en kille ska ha smiley.

Igår kom han och hans familj till oss. Han hade sin brorsa med sig också men honom är jag inte intresserad av.

Än så länge är det lite hemligt vem ”Värsta Grymma Killen” är. Ja, du vet ungefär som med Vickan och Daniel. Dom fick ju inte tala om att dom var ihop innan pappa Kungen sa att det var ok.

Men…. men…. men jag kan visa lite bilder på honom smiley!

Vi ska ses snart igen och jag längtar så. Tänk att lilla jag har fått tag på en sån pangkille, precis som morsan lyckats med 2 gånger.

// Maya (som är kär som en klockarkatt smiley)

************************************************************************

Ja, efter mycket letande har vi haft lyckan att hitta en superhärlig, frisk, glad, sprallig, mogen kille till Maya. Det fantastiska är att dom fann varandra direkt första gången de träffades. Man riktigt ser hur förtjusta de är i varandra. Han bor hos en jättetrevlig familj tillsammans med sin ”bror”. Mer info kommer senare. Om ca 4 månader kommer Maya börja löpa och då är det dags för parning.

// Helena

************************************************************************

Här kommer lite foton från igår!

Här sitter Maya i fönstret och väntar på att ”Han” ska komma

Här kommer ”Han” ju smiley! Maya blir glad i hela kroppen!

Lika som bär? Ja, både till ”kropp och knopp”. Undrar hur deras valpar kommer se ut smileySnygga vinklar har han också!

Här är en gruppbild på hela gänget.