….. dumma, dumma jordgetingar smiley.

Igår kväll var matte, husse, lillmatte, Selma, Alice, Maya och jag i skogen och spårade. Det var jätteroligt och inte var det några myggor som bet oss heller för det var nog för varmt för dom. När vi var på väg tillbaka till bilen gjorde det helt plötsligt jätteont på mitt högra bakben. Jag tjöt till och snodde runt för att se vad som hade hänt. Då ropade
2-bentingarna att vi skulle springa….. och sprang det gjorde vi allihop….. fort, fort därifrån.

Preeeeecis där jag satte ner mitt ena bakben hade några dumma getingar bestämt sig för att bygga ett bo…. nere i jorden…. knäppa insekter som inte kan bygga bo i normal höjd.

Jag hoppade på 3 ben tillbaka till bilen men som tur var hade dom inte stuckit mig så mycket men jag var tvungen att bita lite på benet när vi kom hem för det gjorde faktiskt fortfarande lite ont. Det var vääääldigt synd om mig….. det tyckte i alla fall mina hussar och mattar smiley.

// Bella

Här är en av mina favoriter som inte tillhör flocken. Hon heter Majvor och hon är mamma till min matte. Så fort jag ser Majvor blir jag alldeles knollrig och åmar mig och kråmar mig. Jag tycker sååå mycket om henne smiley och hon har sagt att hon tycker mycket om mig också. Jag brukar säga: ”Du och jag, Majvor!” och då säger hon: ”Du och jag, Bella!”!!!!