Tänk att det äntligen är min ”Bip-bi-leva-dag” smiley!
Jag har längtat till den här dagen så länge så länge. Mamma Alice hade sin i september, moster Selma sin i början på mars och syster Maya sin i slutet på mars. Jag har bara gått och väntat på min tur….. och vilken tur jag har….. idag ÄR det min dag!

På ”Bip-bi-leva-dagen” får man godsaker och presenter! Dagen började med att jag fick plaska i vattnet och gå en härlig långpromenad utefter stranden tillsammans med min kära familj. Sen fick vi smaska i oss en mumsig tårta gjord på korv, köttbullar och kalkon!

Här kommer några bildbevis:

Titta, både paket och tårta!

Man måste sitta fint och vänta innan man får hugga in på tårtan smiley.

Hugg in!!!!!!

I paketet var det ett gosedjur som piper. Såna leksaker gillar vi!!!!!

// En mäkta stolt 1-åring vid namn Bella (Amazing Selma’s Blenda Spiritus)

Ja, tänk Bella att det har gått 1 år sedan du och dina 8 syskon föddes. Av små, små valpar har det blivit stora och fina hundar! Vi är så stolta och glada att du bor hos oss och tänk så mycket du har lärt dig på det här året. Du har en så härlig personlighet och du passar så bra in i flocken. Vi älskar dig så mycket smiley!

Vi vill även önska syskonen Bacardi, Elsa, Brunella, Blackie, Ella, Denys, Jackson och Ruff en underbar födelsedag!

// Helena, Peter, Sofia, Fredrik, Selma, Alice och Maya