Man brukar ju säga att ”släkten är värst”…. men det tror jag inte gäller den här helgen. I fredags hämtade Sofia och jag Mayas och Bellas brorsor Akilles och Bacardi. Det hade kört ihop sig lite, kan man milt uttrycka det, hemma hos familjen Malm….. Micke skulle till sina gamla hemtrakter i norr på en återträff med ett fd fotbollslag och då passade Anna på att få ganska mycket ryggskott….. så pass illa att hon hamnade på sjukhus några dagar.

Därför fick grabbarna bo hos oss. Oj, vad skoj vovvarna har haft tillsammans och oj vad härligt vi 2-bentingar har haft det. Men nog blev det ändå lite trångt i sängen med 6 vovvar som ville tränga ihop sig med oss smiley…… Mitt i natten fick jag faktiskt nog och ”beordrade” Peter att hämta en gästsäng. Jag trodde jag skulle smälla av i värmen från alla dessa hundkroppar och inte hade vi varit förutseende nog att öppna fönstret innan vi gick och la oss. Men det finns ju ett uttryck som heter ”Finns det hjärterum så finns det stjärterum” smiley!

Här är några bilder från helgen:

Syskonen Bella och Bacardi!

Syskonen Maya och Akilles!