Här hemma pratar 2-bentingarna om för mig och Maya hur duktiga vi var igår. De kollar på varandra, ler och säger: det är inte klokt! Lilla Bella du är ”bara” 11 månader och har redan fått ditt första CK smiley.
Hi hi, jag blir lite generad smiley och hoppar upp och pussar på dom, de är för roliga ibland!
Vet de inte om att det var jag som tränade och ställde mamma?! Hon stod så fint så och skötte sig sååå bra!

Ser ni vilka fina vinklar hon har!!! smiley

Det är ju det som är grejen, iiiinga 2-bentingar förstår det. Men det är vi hundar som tränar och lär människorna och inte tvärt om. Kolla bara på min syster Maya när hon gjort sitt MH, då ska man se hur hunden reagerar när husse/matte står stilla i 3 minuter (dvs passiviteten). Maya stod helt stilla i 3 minuter, hon rörde inte en enda tass, de ni! Alla hade hakorna nere vid knäna, men det var ingen som förstod att det var Maya som kollade hur Sofias passivitet var! smileysmiley

Nu till något helt annat! Jag har nämligen kommit på att snart är det dags för mig att ”bipp-bi-leva”! Yaaabaaadaaabaaaa tjooohooo! Äntligen! Jag håller för fullt på med att planera min födelsedag! För det är bara: 25 dagar kvar!!! OJ, OJ, OJ, måste beställa tårta, fixa ballonger och allt vad det innebär!

Om 25 dagar är det ett år sen! Jag och min morsa Alice och människomamma Helena!

Ibland så har med tur, trevlig helg och snart MIN födelsedag, MIN och bara min (plus mina syskons också då förstås)!!!!!!
Tjoho ibland är livet uuuuunderbart! smiley

//Bella