Tänk att värmen äntligen kom. För någon månad sedan trodde jag att snön skulle ligga kvar till midsommar så när vi kunde starta vattenträningen i början på veckan kändes vintern låååångt borta smiley!

Tjejerna var supertaggade och alla var jätteduktiga. Bella har tidigare övat på att plocka upp köttbullar ur badbaljor i tvättstugan men i stora sjön är det något helt annat. Köttbullarna hade ju mycket större yta att röra sig på i sjön jämfört med lilla baljan men Bella kämpade och kämpade för att få tag i dom och hon lyckades flera gånger.
En och annan köttbulle har nog hamnat i en fiskmage så den firren är säkert mätt och belåten nu smiley.

På lägret fick alla familjer varsin flytapport. Den hade vi med oss till sjön men tyvärr var Selma den enda som tyckte att det var kul att apportera den. Dom andra hämtade hellre pinnar. Tur vi hade Selma med annars hade väl nån av oss 2-bentingar varit tvungna att krypa ner i vattnet och hämtat den. Vi hade en badtermometer med oss och faktiskt var det hela 17 grader vid ytan.

Här kommer lite foton från träningen!

Bella letar köttbulle under vattnet!

Maya hämtar också upp en köttbulle!

Alice räds inte vattnet!

Selma smaskar i sig en köttbulle som hon hämtat upp!

Bildbevis! Ytvattnet hade en temperatur på 17 grader

Alice har en skön stil när hon hoppar i vattnet smiley!

Där ute är pinnen! säger Sofia till Bella

Maya på väg upp ur vattnet!

Alice!

Bella på väg ut till pinnen!

Maya och Bella vill gärna sno apporten från Selma…..

Rackarns så blött vattnet är! tänker Selma när hon skakar på sig smiley