Hm, jag blev lite besviken på påskaftonen. Jag fick ju inga rosetter och inte Alice, Selma, Bella eller Elsa heller smiley…. och jag som äääälskar rosetter. Sofia och jag brukar ha så roligt ihop när jag fått en rosett. Hon blir så glad och jag vill bära rosetten ut ur ringen.

(Maya och Sofia i ringen!)

Men 2-bentingarna sa att det spelar ingen roll att vi inte fick några utmärkelser. Vi är dom bästaste, finaste, roligaste och mest älskade hundarna i alla fall smiley.

Det som var skoj var att husse Peter tyckte det var roligt att vara inne i ringen med Alice så han sa att det skulle bli fler gånger. Vi ropade: ”Heja, heja, heja!!!!” när dom sprang runt. Hade vi haft flaggor hade vi viftat med dom också smiley!

(Alice och Peter i ringen!)

(Selma och Helena i ringen!)

Det var mååånga kompisar med sina hussar och mattar på utställningen. Vi träffade både nya och gamla bekanta. Äntligen fick Bella och Elsa träffa sin riktiga pappa – Ture (det är en himla trevlig och snygg kille!).


(Ture står längst till höger!)

Småttingarna Bella och Elsa var jätteduktiga. Dom har aldrig varit på en officiell utställning. Jag tycker så mycket om mina småsystrar och jag tror att jag är deras stora idol för dom vill alltid leka med mig. Jag trivs riktigt bra med att vara storasyster smiley!

(Titta så fint Elsa står!)

(Här är det Bella som visar upp sig!)

Nä, vi fick ju som sagt inga rosetter men för brorsan Milton gick det bättre. Det var första gången han gick med ”dom stora grabbarna”, dvs i öppen klass. Där kom Milton på reservplats – stort grattis till Milton och matte Mimmi smiley!

(Kolla in lurvetussen Milton!)

Grattis till kompisen Kenzo som placerade sig som 2:a bästa hane i unghundsklassen!

Supergrattis till Loke, Aquatass Terrific Windmill, (och matte Carina) som blev BIR och därefter BIG-1!

Tack John (Miltons husse) som fotade så att våra 2-bentingar kunde koncentrera sig på oss vovvar!

// Maya