Fram till för några dagar sedan trodde jag att jag bara hade en pappa. Det vill säga min ”plast-2-benting” till far Peter! Men så berättade morsan Alice den otroliga sanningen om min riktiga pappa, för snart 1 år sedan så träffade hon en stilig portis kille vid namn Ture, MIN PAPPA! Vilka överraskning det blev, hon berättade också att jag kommer få träffa honom på lilla stockholms utställningen som är nästa vecka för han ska dit!
Oj oj oj, vad spännande det är, det är nästan så man kissar på sig! smiley
Och hur förklarar man det här..?!?!
”Det är jag som är din dotter Bella” eller ”tjena farsan det är jag som är Bella-bus”, hmmmm undrar vad jag ska säga, tänk om jag svimmar?!! smiley Eller om han inte gillar mig… Äääääähh han är ju i alla fall min pappa så han måste ju gilla mig smiley. Det ska bli roligt att träffa Tures familj som han bor hos, dom var tydligen och träffade mig och mina syskon när vi var vääldigt små, säkert bara 5-6 veckor…

Här är jag och min pappa Peter!
Morsan Alice och min farsa Ture!
Han är himla snygg farsan!
Här slappar han i våran soffa!
Han tyckte att det var mysigt att sitta på stolen vid köksbordet!

Det här ska bli så roligt, jag lääängtar verkligen till nästa lördag!

See you Farsan!
//Din dotter Bella smiley