Jag väntar och väntar, men iiiingenting kommer… Selma har gjort det, Maya och hennes syskon också OCH Beppe har också fått ”bipp bi leva” nu under mars månad. Jag vill också ”bipp bi leva”!!! Inte för att jag riktigt vet vad det är för jag har aldrig gjort det, men jag vill det i alla fall. Man får presenter och god mat och sång på morgonen..
Det är orättvist, jag tycker inte ens att de uppskattade att ”bipp bi leva”! När jag ”bipp bi levar” så ska jag bjuda in aaaaalla jag känner! Ett stort och pampigt ”bipp bi leva” ska det bli…smiley
Mina 2-bentingar sägar att jag får vänta tills i 24 Juni, JAG VILL INTE VÄNTA SÅ LÄNGE!!!smiley
Men tills vidare får jag ligga och vänta… och…. vänta……

Väck mig när det är dags, för så lång tid som det verkar vara kvar får man väl gå i ide för att orka!

//Bella