Nä, tyvärr, kommer vi inte iväg till fjällen i år….. eller ska man säga: Skönt att vi inte kommer iväg till fjällen i år smiley. Vi är rätt ”mätta” på snö nu och det är vi säkert inte ensamma om. Hur som helst så har en av A-kullevalparna varit där och efteråt skickade han ett mejl som löd så här:

***********************************************************************
Hej det är Milton
Jag har varit i fjällen!
Det började bra, för husse sa att ”vi har så mycket packning, Milton får sitta i baksätet”. Matte köpte ett säkerhetsbälte som var helt OK att ha på sig. I baksätet kan man mysa med baken i knät på en person och huvudet i knät på en annan! Man får godis också……skinksmörgås!! Väldigt bra.

Lite orolig var jag första natten och var tvungen att fråga matte flera gånger om vi verkligen skulle bo i det där huset och så var det heeelt kolsvart på natten!! Det är inte så att jag är mörkrädd….men det var verkligen svart.
Lillhusse, matte och jag gav oss ut i längdspåret första dagen och jag förstod direkt att det skulle bli springa av och gjorde en flygande jaktstart. Då hade matte lagt sig ned i skidspåret…sedan sa hon något om att jag skulle ha något med det att göra??!! Hon ville vara ”beredd”, nåja vi lyckade ganska bra ialla fall.
I något som hette Jaktstugan delade vi på våfflor med grädde och sylt – väldigt gott.
En dag var det en snygg labbe-tik framför oss i spåret och jag var ju tvungen att springa ikapp henne och leka lite, det var kul. Lite andra hanhundar skulle skällas på och sättas på plats förstås.
I stort så tycker jag det var ganska mysigt. Igår fick jag bada när vi kom hem, det är väl OK, men sedan skulle det kammas, och det gillar jag INTE! Matte säger att hon pysslar, ha! Jag försöker ropa på alla kompisar, grannar eller vem som helst som kan komma och rädda mig!!
I morse märkte jag att Stella , min labbe/golden kompis, luktade jääättegott, genom väggen! Hon ropade på mig inifrån och gentleman som man är så försökte jag givetvis lägga mig ned och vänta. Matte hade dock andra planer, som jobbet och att det var kallt ute mm. Jag gör nog ett nytt försök senare!

Ha det så bra tills vi ses

MILTON

***********************************************************************

Hi, hi, hi…. tack för mejlet Milton och stort lycka till imorgon när du och matte ska iväg till Sollentuna rackethall på inofficiell utställning. Vi kan tyvärr inte komma och titta men vi håller tassarna för dig smiley!

Så här ser snygga Milton ut!