Jodå, i fredags var det allt min dag!
Jag hade väntat och längtat för mina 2-bentingar hade förvarnat om att den 5 mars var en speciell dag. Det var den dagen jag skulle fylla 5 år.
Det där med födelsedagar har jag koll på….. det är såna där dagar då småkryp kommer ur syrrans (Alice) bakdel. Inte för att jag tycker att det är nåt speciellt, verkar mest jobbigt, men för egen del uppskattade jag min 5-årsdag. Jag fick både paket (jag äääääskar att öppna paket för det prasslar så härligt smiley) och smaskig tårta gjord på falukorv, köttbullar och Dennis-korv smiley!!!!!

Så här såg det ut på min alldeles, speciella, egna 5-årsdag….. hipp, hipp, hurra för lilla mig smiley!

// Selma

Paketöppning!

Alla ville vara med och hjälpa till! I paketet gömde sig en ganska stor och mysig gosedjurshund.

Medan dom andra lekte med det nya gosedjuret passade jag på att prassla lite extra med omslagspappret!

Sen blev det tårtdags, mums smiley!

Kolla så smaskigt!

Varsågoda!