Japp, så var det då bestämt att ”materialaren” ska avancera till att bli ”handler”….

Ja, det är Peter jag pratar om. På utställningar har det varit han som bistått mig och Sofia med allehanda prylar, goda råd och glada tillrop men nu blir det ändring på torpet. Vi har nämligen anmält Selma, Alice, Maya, Bella och Elsa till Lilla Stockholm som går av stapeln den 3 april. I och med att Selma, Alice och Maya kommer gå i öppen klass alla 3 och varken jag eller Sofia kan klona oss får Peter äntra ringen tillsammans med ”sin” hund – Alice. Du kan gissa att vi har en nervös kille här hemma, så fort han tänker på det blir han lite ”nervig” men vi lugnar honom och säger att Alice vet vad hon ska göra så det är bara för Peter att hänga med. Det enda han behöver tänka på är hur han ska hålla hennes svans och kanske rätta till benen när han ställer upp henne OCH se till att springa åt rätt håll smiley.

Peter kommer inte vara helt ”grön” till Lilla Stockholm utan han börjar med att ”öva” på en inoffare den 27 mars. (Läs mer under Nyheter på hemsidan!)

Det behövs verkligen fler killar i portisringarna smiley!

// Helena

BebisAlice tillsammans med Peter. På bilden har Alice precis flyttat hem till oss. December 2005

VuxenAlice tillsammans med Peter. Oktober 2008