Jag skulle givetvis även skrivit i gårdagens blogginlägg att vi hade väldigt trevligt sällskap på utställningen. Våra vänner Micke och Carina som har Kenzo, Alwaystosea Atlantico São Vincentes, kom dit enbart för att titta på oss. Dom har 2 fantastiska barn, Julia 8 och Oscar 11, som ”genomlider” många timmar vid utställningsringarna utan att gnälla. Dom sitter snällt i varsin stol och spelar spel. Igår var dock inte Oscar med men det var Julia. För ca 1 år sedan gjorde Micke och Kenzo debut i ringen….. vilken utveckling båda grabbarna genomgått

För 1 år sedan!

Januari 2010 (My Dog i Göteborg)

”Knasig” Helena smiley och Carina (vi slapp ställa hundar i Göteborg)

På Kenzos hemsida finns mer info och Micke har bloggat om gårdagen:
http://pwd-kenzo.weebly.com/index.html

Även Mimmi (Miltons matte) och Bie Georgsson (Dessis och Ickos matte, som också har en hemsida http://www.georgehill.se/) kom för att titta.

Tänk att vi har lärt känna så många härliga vänner tack vare hundarna smiley!!!!!

// Helena