…. har gått i ”snöns” tecken. Det har inte varit någon ände på vintervädret och våren lyser med sin frånvaro.

Veckan började med att det kom ett mejl från Jackson, så här löd det, med tanke på senaste blogginlägget:

”Jag vill ju inte vara sämre jag…

…här kommer en bild från grabben B som i Bristol Cream. Vad fina bilder det var brudarna B , dom får höra av sig om dom behöver någon som skyddar dem mot alltför närgånga beundrare, det är det man har brorsor till smiley

Puss/Jackson”

Åh, vad vi uppskattar när vi hör ifrån våra valpar smiley!

***********************************************************************

I tisdags kom Zumi (Mayas syster) och hälsade på tillsammans med husse Gunnar och matte Lillan. Här är en bild på hela ”tjocka släkten”:


‏Från vänster: mamma Alice, lillasyster Bella, storasyster Zumi, moster Selma och storasyster Maya smiley

***********************************************************************

Onsdagen är ”Elsadagen”, dvs den dagen då Elsa brukar vara hos oss hela dagen. Vi är verkligen glada att ha Elsa i närheten och hon har en självklar plats i flocken. Det var ett riktigt snöoväder så fotona blev inte så himla bra men dom får duga.

Alice tyckte att jag såg lite bedrövad ut pga allt snöande så hon gav mig en puss för att jag skulle bli glad…. och det blev jag smiley!

Eftersom det var helt fel temperatur ute blev det vääääldigt mycket snöbollar i pälsarna, så det blev ”duschen nästa” när vi kommit in. Alla vovvarna är så duktiga och väntar snällt på sin tur!

***********************************************************************

Igår, lördag, hade vi besök av lillebrorsan Denys och hans matte Gina, lillmatte Llyn och lillhusse Glen. Eftersom Denys päls vuxit väldigt mycket tyckte han nog det var skönt att bli klippt, både om nos och rumpa. Denys, Bella och Maya for runt som torra skinn på vår baksida medan Alice och Selma stannade inomhus. Mogna damer tycker att det blir för stökigt med lekande och busande ungdomar så dom försöker hela tiden hålla ordning vilket inte är lätt och då är det bättre att dom inte är med alls.

Tack, för det goda fikabrödet som ni hade med er, det blev knappt en smula kvar smiley!

Sötnosen Denys!

***********************************************************************

Här är en bild på Bacardi som togs i januari. Valptiden är så himla kort och nu har det blivit unga damer och herrar av B-kullen!

Charmtrollet Bacardi!