Kung Bore har verkligen tagit ett stadigt grepp och verkar inte vilja släppa på ett bra tag framöver. Visst är det härligt med snö men ordspråket ”lagom är bäst” passar mig. Jag vill inte ha mer snö men det bryr han sig inte om den gode kungen.

Kylan kan faktiskt vara rätt besvärlig….. fingrarna stelnar till is så fort man tar av sig vantarna (fårskinn, tack och lov!!), näshåret fryser så fort man andas smiley och vovvarna får stora isklumpar mellan trampdynorna när de varma tassarna möter den kalla snön. Dessutom får musklerna jobba hårt för att ta sig fram i den djupa snön ute i skogen.

Igår när Sofia och Maya var på agilityträningen kämpade jag, Peter, Selma, Alice och Bella oss fram i snön.

// Helena

Morgonen börjar med ett fyspass…. alla hinder ska plockas fram!

Sofia för Maya genom hinderbanan, här är det dubbla tunnlar!

In genom nästa tunnel!

Hopp över hinder!

Maya hoppar, med marginal, över hindret!

Under tiden är vi andra i skogen!

Peter, Alice, Selma (som nästan inte syns pga snön) och Bella!