Äntligen är ”löperiet” över för den här gången (nåja, nästan i vart fall….. Maya är i slutskedet men luktar fortfarande gott). Vi har blåst ”faran över” att träffa killar så igår kom Bröderna Brothers hit. Japp, det är Akilles och Bacardi det smiley.

Det blev tjo och tjim när hela gänget sprang runt ute på vår tomt. Alice och Selma försökte hålla ordning på ungdomarna men det lyckades de inte särskilt bra med.
Maya, Akilles, Bella och Bacardi for runt och jagade och lekte med varandra. Bacardi blev vääääldigt förtjust i sin storasyster Maya. Han tyckte hon luktade så gott och han försökte med alla medel ställa sig in hos Maya. Klok som hon är, vår Maya, satte hon sin lillebror på plats ordentligt. Hur han än åmade sig och kråmade sig var Maya INTE intresserad. Bacardi har, med andra ord, visat att han är en tjejtjusare av stora mått trots sin ringa ålder smiley. Akilles däremot brydde sig inte om att det nyligen varit löp i huset utan han lekte lika glatt, som vanligt, med Maya. Bella tyckte det hela var stenkul för helt plötsligt fanns det 2 Mayor att leka med. Hon slängde sig glatt i famnen på Akilles, för han är ju så lik Maya smiley.

Väl inne slog sig alla 6 vovvarna till ro lite var stans i huset. När vi 2-bentingar satt och fikade kunde vi bara konstatera att det absolut inte är några som helst problem att ha många portisar. Man kan lätt tro att det är hur rörigt och stökigt som helst men det är det här som är så fantastiskt med rasen – lek och stoj utomhus, lugn och ro inomhus!

// Helena