Hej, jag heter Elsa ”Amazing Selma’s Billabong Sparkling”… Japp det var jag som skrev här i bloggen när jag låg i mammas mage! smiley
Så kom man då till den här världen, måste säga att den är ganska annorlunda jämfört med det varma vattnet i påsen.

I alla fall har jag det ganska bra. Jag har nämligen två familjer! Min ena familj bor jag hos, det är dom som ger mig mat, hittar på roliga saker med mig och det är där jag sover om nätterna – jag äääääälskar den familjensmiley. Vissa dagar i veckan får jag komma hem till min andra familj. Den familjen som jag föddes hos. Det vill säga hemma hos familjen Ekström! Här bor 2-bentingar, mamma Alice, moster Selma och systrarna Maya och Bella! Det är jätteroligt att få leka av sig hos dom! smiley
Och vet ni vad?! Dom har ett jätteroligt lekrum här! Jaa asså dom kallar det för behandlingsrummet, men jag och syster Bella tycker att det passar utmärkt som lekrum! Stora ytor att rulla runt på och en soffa att hoppa upp i. Jag och Bella brukar smyga ner ibland och leka.smiley


Jag och Maya busar

Jag ligger i soffan och busar med mina systrar!

Elsa och Bella

Så här ser det ut:


Jag ska nog önska mig ett sånt rum i födelsedagspresent!
//Elsa
Ps. Om ni vill veta vad behandlingrummet används till i vanliga fall så gå in på http://alsema.webs.com/
Ds.