Jao, vi har fire nöijar (nyår!) paå öin dar di e lett å vinne smiley, jo men visst…. det är Gotland vi menar smiley!

I ett vintrigt, lagom kallt, folktomt landskap njöt vi i fulla drag av att fira nyår på denna fantastiska ö. Vi har vandrat längs stränderna, busat i snön, dragit oss på mornarna, ätit god mat, druckit gott och haft det såååå härligt.

Nu packar vi om för att resa vidare till ett allt annat än folktomt Göteborg och en mässa fylld av hundar och människor. Imorgon tar jag, Sofia och Maya X2000 för att vara på plats inför utställningsdagarna torsdag och fredag. Vill du får du gärna hålla en tumme eller två för oss smiley.

// Helena

Det blåste ”snålt” vid havet!

Snygga tjejer vid Gotlands nordligaste udde!

Försten till husse vinner!

Vädrets makter kan skapa de mest fantastiska kreationer!