Har ni gjort det någongång?
Det har jag och mina släktingar här hemma gjort. Idag har det kommit JÄTTEMYCKET snö. Man kan inte gå i Nynäshamn nu på kvällen för trottoarerna är inte plogade. Så vi åkte ut i skogen istället. Vi pulsade fram i snön och stundtals såg man knappt den som var framför bara för att det snöade som mycket! Det var knappt värt att niga när man skulla kissa för gjorde man det blev man alldeles blöt i baken! Hi hi….
Snön är i alla fall rolig, man kan sticka ner huvudet i den och busa och man kan crawla fram på mage. Det är också jätteskojjigt!

I familjen brukar de säga att de inte har Portugisiska Vattenhundar, utan Portugisiska Snöhundar… Det stämmer nog ganska bra, det är nog så rasen är i sig. Till och med vår släkting Bo i USA gillar snö enligt Aftonbladet. Kolla bara här…

Han ser ut att ha riktigt roligt! Man kanske ska dra över någon dag och latja lite med honom? Han verkar ha det lite ensamt!
Så här såg jag själv ut för ett år sen…

Snö är det bästa jag vet, näst efter rabarberkräm som Pippi Långstump skulle ha sagt.

Eder Snöhund Maya