Jag har ju sagt att jag inte är överdrivet förtjust i grisöron, dom är lixom så stora. Alldeles för stora för mitt lilla gap. Idag tog pappa upp 4 öron från frysen.. Men nej, jag har ju berättat för mamma att jag inte gillar det, vart är knorrarna??
Nähä, inte hade vi varit och handlat heller än.. smiley
Men min kära mor är klok som en bok, hon förstod vad jag sa. Hon skickade genast ner pappa i källaren för att hämta upp….. en MOROT! smiley nja, lika gott som knorrar är det ej, men ändå värd en 2:a plats på min lista.
Jag gav mitt grisöra till Bella, hon förtjänar det mer än jag.. Jag vill ju inte ens ha den.
Jag och min morot!
Moröttar ÄR gott!
Alice gillar grisöra
Maya gillar också öron
”Några har stora, andra har små, vissa har inga, men Bella har två” smiley
Ha ha ha ha ha, ibland är jag bara för bäst!
Jag hörde när mamma pratade med Sofia och imorgon ska det handlas i familjen….
Ni vet vad som står högst upp på min lista…. smiley

//Fröken Selma