<!–
WriteFlash('’);
//–>Det bästa jag vet är att ligga på trimbordet eller varför inte behandlingsbänken i källaren och bli ompysslad. Det är mysigt med egen tid och jag gillar när mamma bara håller på med mig! När jag skulle bli ögonlyst förra gången så sa sköterskan ”nu får du sitta här på bordet så blir det som en karusell som åker upp, det är ingen fara”..
Ha ha tänkte jag, du skulle bara veta, jag har en egen karusell hemma, sånt är jag van vid och det är det bästa jag vet!
Det jag gillar allra bäst med min familj är att de har insett hur bra det är att ha oss i sängarna. Vet ni vad? Jag kan spendera heeela dagarna där, hade det inte varit för att 2-bentingarna tvingar ut mig i snön så hade jag nog aldrig kommit upp smiley
Nu e’re i alla fall fredagsmyyyyyyyys!
Jaja men, jag sa till mamma, ”Vi kan inte ha en fredag utan fredagsmys”! Se så mysigt vi har allihopa:

Nu är det MYSAMYS!

FREDAGSMYS, pilutta er. hi hi….smiley

//Alice