….. är förbi och idag är en ny dag med nya möjligheter smiley!

Hur som helst var Elsa här igår. Jag hämtade Elsa tidigt på morgonen och när vi kom hem ”stormade” hon in i huset till 4 intet ont anande portistjejer. Oh, vilken portisröra det blev. Elsa ville ställa sig in hos mamma Alice och moster Selma. Dom var inte så pigga på det så tidigt på morgonen utan bad henne vänligt men bestämt att ”tagga ner”.

SprallMaya och BellaBus blev i alla fall överlyckliga. På förmiddagen bar det av till skogen (utan regn för en gångs skull smiley ). Där for dom runt bland blåbärsris och snår, upp för höga berg och ner för djupa dalar. Att dom inte slår ihjäl sig eller trampar fel är ett under. Hur hinner dom egentligen parera i den farten? Någon som vet?

Det tog småtjejerna 7 timmar innan dom var klara med lekandet. Därefter hördes djupa snarkningar från 5 sovande portistjejer i vårt sovrum . Det är fantastiskt att se hur självklart det är för Selma, Alice, Maya och Bella (fd Billie) att släppa in en till i flocken, även om det bara är för 1 dag.

// Helena

Snygga tjejer på godissten!

Elsa sitter snällt och väntar på att Sofia ska ta kort!

Bus inomhus!

Mera bus!

Maya och Elsa försöker ”ha ihjäl” marsvinet!

Övar Elsa och Bella ryggsim????

Nej, dom övar inför nästa Halloween…. du kommer väl ihåg…. blodsugande vampyrhundar smiley!