Känns det igen? Ordet: regn….. Ja, det har vi i alla fall inte lidit brist av den senaste tiden. Är det nån som känner att den fått för lite av den varan kan väl komma och hämta lite här i Nynäshamnstrakten.

Under några dagar (alldeles för få!) var det minusgrader och livet kändes häääärligt men glädjen varade inte så länge. Nu är ”ordningen återställd” smiley.

Idag (i regnet!) drog vi ut i skogen för att köra människospår. Först ut var Alice-Brallis och Peter. Jag och Sofia tog Selma-Pelma, Sprall-Maya och Billie-Bella-Bus med oss och gick iväg. Rätt som det var fick vi våra hjärtan kollade för dagen. Några meter framför oss kom en bjässe, dvs ett vildsvin. Vi blev nog lika rädda allihop. Grisen for iväg med en himla fart, vovvarna började skälla och jag och Sofia höll på att få hjärtsnörp. Puh, vi undrade var svinkompisarna höll hus men som tur var hade vi nog skrämt iväg dom och den här stackars grisen var väl sist i skaran.

Alla vovvarna fick spåra varsin gång och dom tycker det är så hiiiimla roligt. Lilla Billie-Bella-Bus som inte spårat tidigare var jätteduktig. När det var hennes tur tryckte hon ner nosen i backen och letade sig metodiskt fram till gömstället.

// Helena