Jo, alltså det här med att ha ett snyggt leende det kräver en hel del arbete måste jag säga. Det är ju inte så kul när gaddarna trillar en efter en och man ser ut som en gammal gubbe i käften. Ni kan inte ana hur många gaddar som 2-bentingarna hittat lite här och var.
Senast igår lämnade jag en på yttertrappan som matte fiskade upp när hon skakade mattorna…. eller som den som trillade när jag drack vatten så att den la sig på utsidan av vattenskålen där gummiringen är….. hi, hi, hi det var en syn när matte undrade vad fagerlundan det var för nåt smiley!

Nä, här måste till en drastisk åtgärd, tänkte jag. Kort och gott, jag insåg att det där som 2-bentingarna gör morgon och kväll….. det skulle nog göra susen för mitt garnityr.

Jag ger mig inte förrän matte har tagit fram min tandborste med en rejäl klick välsmakande ”bländandetandradmirakelmojs” och sen….. schuckaschuckaschuck
(eeeh, nja nåt åt det hållet låter det när tandborsten far fram och tillbaka i munnen på mig smiley ).

Matte försöker hålla i tandborsten åt mig men jag vill helst försöka hålla i den själv.

// Billie-Bella-Bus som är så förtjusande smiley

Nja, matte, jag tror det går bättre om jag får hålla själv!