…. å än slank dom dit….. å än slank dom ner i diket smiley!

Jo, precis så var det igår när det var portisträff vid Ågestagården i Huddinge. Aktivitetsombuden Lena och Sirii hade ”kallat” till träff – Tack för det, vi är så glada att vi kunde vara med den här gången. Med flera tikar i huset kan man aldrig vara säker på att inte någon löper eller att något annat inträffar. Peter, jag, Sofia och min brorsdotter Ebba (10 år) packade in oss och 4 vovvar i bilen och drog iväg mot Ågesta i morgondimman.

Trots att samlingen var kl 9 (det blev till att stiga upp i ottan men det var det värt!) kom det en hel hög med 2- och 4-bentingar. Det räknades hundar på längden och på tvären för att komma fram till hur många det var. Kan du tänka, det var 17 (!!!!) st portisar och 1 pudel som lekte, busade, badade i diken och vid stranden.

Det är bara så underbart att få delta i denna ”dans”, att stå mitt bland alla hundar som dansar runt oss människor som om vi vore julgranar.

Vi träffade både nya och gamla bekantingar, bl a kom Mayas bror Figo med husse Björn och matte Annika. Det var så kul att ses igen för nu var det väldigt länge sen vi sågs (alldeles för länge sen…).

// Helena

Ett tappert försök att få till ett gruppfoto….. inte det lättaste.