Jaa, fast utan blod förstås! Jag har förstått att det råder någon slags vampyr hysteri i Sverige just nu, i alla fall hos vissa. Jag försöker därför få mina släktingar att förstå att vampyrer är topnotch! Det vill säga det det bästa just nu. Jag är mer entusiastisk än de andra, jag över nämligen vaaarje dag! Men de kanske inser sen till nästa Halloween vilken tur de hade som fick lära sig att vara (blodsugande) vampyrhundar! smiley

Visst ser jag lite farlig ut?!

Morsan ställde såklart upp på en bild!
Övning ger färdighet, moster Selma kan också!

Ja lilla Billie-bus, hon är så liten så hon förstår inte riktigt! När inte kameran är framme så kan hon riktigt bra, det vill säga ”i smyg”. Så nu fick jag och Sofia hjälpa henne. Sofia visar tänderna och jag tar kortet. smiley Kanske har hon lärt sig till nästa höst, då vi ska klä ut oss (ja det gäller att ha framförhållning med sådana små individer)!
Har ni sett att hon har fått massa nya fina tänder? Snart har hon bara vuxen gaddar!

//Maya