….. vi håller med.
Faktiskt ganska lyxigt, faktiskt. Finns några som är lite avis på det liv vi lever. När man lever i Ekströmsflocken har man alltid en lekkompis, alltid nån att ligga bredvid när man är trött, alltid en 2-benting som pysslar om en när man känner för det (det är bara att lägga huvudet på sned och se gullig ut smiley ), vi springer lösa i skogen i princip varje dag OCH sist men inte minst: vi träffar ofta andra kompisar smiley!

Några exempel från de senaste dagarna:

I lördags följde Elsa och 2-bentingarna Susanne, Roger och Rasmus med ut i skogen. Det blev en riktig långrunda med rast och allt. Alltså, vi vovvar rastade inte så mycket men människorna var visst trötta i benen och törstiga och hungriga för dom satte sig och tog fram kaffetermosar och goda kakor. Vi försökte tigga till oss av det gottiga men det lyckades inte. Som tur var fattade Roger att vi också ville ha fika så han bjöd på köttbuuuullar – tjohooo!!!!

Vi var tvungna att kisa för solen hade kikat fram!

Vi klättrade i berg – inga problem för oss som nästan är bergsgetter!

Uppe på toppen!

Fikapaus!

Rasmus, Alice, Selma, Elsa, Billie och Maya!

Japp, och igår (söndag) kom Milton och hans husse John och matte Mimmi och hälsade på. Vi lekte och busade inomhus så det stod härliga till. 2-bentingarna skrattade, ruskade på huvena och sa att vi var knasiga. Det må hända men vi hade kul.

Idag, måndag, följde Zumi och hennes husse Gunnar med ut i skogen. Här kommer några bildbevis:

Ja, det var lite blåsigt mot slutet smiley!

Så lyxigt har vi det! // Maya och Billie (morsan Alice och moster Selma får också vara med på ett hörn!)