…oj, oj, oj! Det är faktiskt lite synd om mig.
Varför då?
Jo, jag kan knappt tugga på hårda levergodisar eller tuggben….. knappt ens mjuka godisar…. för mina tänder håller på och trillar ur mun på mig smiley.
Visst har jag tappat tänder tidigare men då var det dom som sitter mitt fram och dom tuggar jag inte så mycket med. Idag berättade matte att Elsa har tappat en huggtand. Jag undrar om hon också har väääääldans ont i munnen? Det ska jag fråga henne nästa gång vi träffas!

En sak som är bra med att tappa tänder är att tandfen kommer. Det har matte berättat. Hon har lagt mina tänder i ett glas med vatten och i natt kommer tandfen. Så imorgon när jag vaknar har tandfen hämtat mina tänder och jag har fått en present. Åhhh, det ska bli så spännande att se vad det kan vara.

Hej, so long smiley!

// Billie

P.S. Fast falukorv kan jag äta! D.S.

Här ligger jag och tycker synd om mig själv.

Här ligger mina tänder och väntar på tandfen!