Åh, idag var det en sån där dag, ni vet.
Mysdag, alltså!

Jo, det började med att Selma fick komma upp på trimbordet. Genast stod vi andra på kö (nja, lilla Billie greppade nog inte riktigt vad som var på G).
Jag bara längtade.
– Nu är det min tur, sa jag till matte när hon lyfte ner Selma från bordet. Men nä, nästa kvinna var Maya. Matte sa att det snart skulle bli min tur men eftersom Selma och Maya både ätit äckligt bajs i skogen och fått det på sig hade matte schamponerat dom så dom var blöta och skulle bli fixade först.

Till slut var det min tur smiley.
– Aaaah, me like, sa jag till matte. Pyssla med mig nu!
– Nej, nej, nej inte klippa klorna, förklarade jag, ….. pyssla med mig….. pilla mig i öronen, massera mina fötter och axlar, pilla mig i öronen igen….. nej, inte klippa klorna…… tusan, hon klipper klorna. Det är det enda som inte är kul med trimbordet. Jag försökte säga att jag har så kittliga tår så det går inte att klippa dom men matte lyssnade inte.

Ja, ja tänkte jag. Klipp dom förbaskade naglarna då och det gjorde hon men sen pysslade matte med mig en låååång stund (fast jag tyckte det var alldeles för kort).

// Alice Livsnjutaren smiley

Kolla in mina snygga tofsar!