Vår nya flockmedlem….. tatatada…… Amazing Selma’s Blenda Spiritus ”Billie Jean”!

Billie har en underbart härlig personlighet och mentalitet och hon kompletterar vår flock på ett utmärkt sätt. Hon är den vackraste Billie i hela världen och vi älskar henne lika mycket som vi älskar Selma, Alice och Maya smiley!

// Ekströmsflocken

Nu vill Billie skriva i bloggen:

Hej!

Ja, jag trivs i flocken och kommer riktigt bra överens med dom andra tjejerna. Till och med moster Selma tycker att jag är okey. Hon brukar inte bry sig om små barn men eftersom jag har lagt in en charmoffensiv har hennes hjärta smält. Förut ville hon inte att jag skulle ligga för nära henne (då reste hon på sig och gick därifrån) men nu tycker hon det är ganska mysigt. Se själva:

Mamma Alice och jag älskar att ligga på rygg i 2-bentingarnas säng, kolla in stilen:

Min favoritkompis är storasyrran Maya!

// Billie Jean