= Tjurbajs på svenska (nja, tror det betyder ”skitsnack” eller nåt sånt). Fritt översatt kan det bli: Buffalo Trace ”Denys” med bajs på halsen smiley!
Eehhh, jag tror det krävs en förklaring, eller hur?
Jo, idag mot slutet av skogsrundan när kopplen skulle sättas på alla vovvarna eftersom bilen stod så nära vägen och vi inte ville att någon skulle råka springa ut framför en bil började det lukta myyyycket misstänkt om en viss liten herre.

Japp, helt rätt gissat: Denys hade ”smyckat” sig med något som INTE luktade blomma precis. Han tyckte givetvis att han luktade jättegott och tittade förvånat på oss när vi rynkade på näsorna och ryggade tillbaka. Blääää, inte ”nice” när det luktar bajs smiley!

Hemma väntade duschen och schampot….. usch, det var inte kul, tyckte Denys, Vi tog ju bort hans nya deo som han tyckte så mycket om. Eftersom vi ändå var i farten fick även Brunella ren päls. Det behövdes för nu har syskonparet haft 1 vecka på sig att springa runt och brottas i lergräsmattan i vår trädgård. Det har liksom hängt små intorkade ”lerdroppar” i pälsen för det är stört omöjligt att få dessa små busungar att ute i trädgården, nä här är det 180 som gäller smiley!

// Helena

Ni ser, fort ska det gå!

Elsa var på besök igår. Hon, Denys och Brunella sprang i 2 timmar medan jag krattade löv. Jag fick kratta om lövhögarna flera gånger för dom tyckte det var jättekul att skutta precis där jag lagt lövhögarna smiley.

Alice, Selma, Denys, Brunella och Maya på promenad!

Denys använder Selma som hoppbock smiley.

Brunella och Maya

Titta så stilla vi kan vara ibland! Nu får vi väl godis?

Nä, det här var inte schysst, tänker Denys

Varför var jag tvungen att duscha bara för att Denys kletat in sig med bajs? undrar Brunella

Syskonkärlek: Efter en lång skogspromenad och därefter en påfrestande stund i duschen blir man väldigt trött. Då är det mysigt att ligga tätt tillsammans tycker Brunella och Denys smiley.