Inte är det tal om rabies här inte, nä det är bara att vårt liv just nu består av fler hundar än vanligt smiley! Glädje-Lyckans pensionat är fortfarande öppet och det är verkligen ”glädje-lycka” att få ha underbara vovvar runt omkring. Syskonen Brunella och Denys fick igår sällskap av sin syster Elsa på skogspromenaden. Det ”vimlade” av hundar när Selma, Alice, Maya, Brunella, Denys och Elsa for runt och lekte och busade.

Eftersom vädret är ”Höst med inslag av regn” och vissa skogspartier liknar leråkrar pga vildsvinens framfart var det 20 stycken tassar som skulle tvättas rena när vi kom hem. Som tur är har vi en källaringång som leder direkt in till tvättstugan där vi har en dusch.

Här kommer lite bilder:

Portisrumpor!…. och människorumpor!

Vankas det godis, måntro?

Maya och Brunella har dragkamp om en pinne!

Elsa jagar Maya!

Maya med sina småsyskon Brunella, Elsa och Denys!

2- och 4-bentingar på promenad!

Brunella väntar snällt på sin tur att tvätta tassarna!

Kusin Ebba (Sofias och Fredriks!) är en utmärkt ”hundskötare” som pysslar om alla vovvarna på bästa sätt!

Denys är nöjd efter promenaden och strax efter att bilden togs hade han somnat smiley!

// Pensionat Glädje-Lyckans värdinna tillika kennelmamma Helena