Välkommen till
Ja, för just nu är det så. Hela hemmet är fyllt av hundar! 3 stycken är våra egna och 3 stycken är här på ”Pensionat”. Selma, Alice och Maya har besök av 2 stycken 4 månaders valpar, det vill säga: Amazing Selma’s Berberana Dragon ”Brunella” och Amazing Selma’s Buffalo Trace ”Denys”, dessutom är Mayas syster Amazing Selma’s Azumi Maori ”Zumi” här också. Maya är överlycklig, för nu har hon någon att leka med! Denys och Brunella som är syskon leker med varandra hela tiden och då blir Maya lite avis. Så snacka om att Maya och Zumi har roligt tillsammans! Inte nog med det, den här helgen har vi besök av min (sofias) kusin Ebba. smiley Det är allt bra att hon älskar hundar, för då kan hon hjälpa till och hålla i en av hundarna under promenaderna. Så här ser det ut just nu hemma hos oss!
Söta Denys

Söta Brunella
Fullt hus i vårat vardagsrum, många hundar och människor.
Alice slappar i soffan!
Brunella busar
Selma softar
Min söta kusin Ebba
Jag och Zumi
Maya
Denys och Brunella vilar lite.
Maya och Zumi busar
Brunella och Denys busar med varandra..

Nej back to work, ingen rast och ingen ro. Måste sticka smiley

//Sofia och hela Amazing Selma’s samt Glädje-lyckans!