Idag var det portisträff i Enebyberg. Vi hade en fundering på att delta men det fick bli en miniportisträff i Nynäshamn istället. Det var inte fy skam det heller smiley.

Eftersom tiden rusar iväg kändes det angeläget att öva lite ringträning med herr Bacardi smiley. Det innebar att Anna och Micke kom hit tillsammans med Akilles och Bacardi. Vi tog en koppelpromenad, för ovanlighetens skull, för i skogen vimlar det av förvirrade jägare och älgar så inte vågade vi låta vovvarna gå lösa inte…… förutom Billie Jean och Bacardi, förstås, för dom är så små så dom springer runt benen på oss hela tiden.

Åter till tiden som rusar iväg: Den 7 november är det dags för Elsa och Bacardi att äntra utställningsringen för allra första gången. Då har de nyligen passerat 4 månadersstrecket vilket är den magiska åldern för att få debutera i utställningssammanhang. Utställningen kommer att gå av stapeln i Sollentuna rackethall så om du känner för att se hur det går för oss är du välkommen dit. Vi behöver nog allt stöd vi kan få för det är inte alltid valpar och ”handlers” strävar åt samma håll smiley!

Japp, det var nog allt för idag!

// Helena

6 vovvar, en Anna, en Micke, en Sofia, en Peter och en sällsynt deltagare på promenaderna Fredrik. Han följde med eftersom endast de som följt med på promenaden skulle få hemgjord pizza efteråt smiley!

Bror och syster, Akilles och Maya!

Tråkig koppelpromenad uppvägdes av portisrejs i den Ekströmska trädgården smiley!

Just det…… portisrejs!

Ett virrvarr av vovvar!

Alla på Akilles! hojtar Maya (sen vände dom på steken och alla jagade Maya istället)

”Efter rejs följer lugn” – ett talande uttryck för hur portisar fungerar.