Japp I’m back! Snygga, söta och mycket charmiga Maya! Jag har lixom knappt fått något utrymme känns de som, bara massa småsyskon ska det pratas om. Nej, nu till det viktiga i mitt, Selma och Alices liv. I vår familj springer vi inte efter bollar inte, det vi kan sträcka oss till är att springa efter äpplena som Selma plockar med sig in på tomten efter kvällsprommisen. Men jaa, ska du charma oss och få oss på lekhumör så ska du slänga leksaker. Ja du vet helst sånna där mjuka saker, typ gosedjur tror jag det kallas för. Det är det roligaste som finns, min specialitet är att försöka hinna ikapp gosedjuret innan det träffar marken och bästaste jag som är så snabb (ni har ju hört talas om ”vända på en 5-öring” smiley) lyckas oftast.
För min del spelar det ingen roll, men för morsan Alice är det viktigt att det finns en sån där ”pipis” i leksaken, då blir hon extra glad!
I alla fall idag klättrade både stor och lillmatte upp på våran vind och en efter en kom de fallandes ner från ”himlen”, ja asså gosedjuren. Syrran Billie blev lycklig för hon hittade en bäver-lekis som hon blev förtjust i.
Jag?, ja jag ääälskar ALLA! Morsan la sig bland några av lekisarna hittar ni henne?

Jag vill tacka och bocka för alla gamla lekisar, tack för den här tiden. Nu är ni redo för att gå vidare. Kanske någon annan finner er lika roliga som jag gjorde!

(hmm, undrar hur det kommer gå för nästan-huvudlöse-bamse?!)

Hur som helst. Jag gillar lekisar, har alltid gjort och kommer nog alltid att göra. Roligast är nog att leka doktor och fettsuga dom, men det är en annan 5:a.
Vi har huuuuur måååånga bilder som helst på mig och våra lekisar, här kommer några smakprover:
Jag med sköldpaddan
Jag och marsvinet
Jag och bamse innan han blev nästan huvudlös
Men ibland duger en blå plastmugg lika bra smiley

Tjingeling

//Maya (och Sofia)