….. om det är någon som undrar vart vi tog vägen. Bloggen har stått still men det har inte vi smiley.

När Milton åkte hem satte vi oss dagen efter på båten till Gotland…… åh, detta underbara, annorlunda land. Härligt på sommaren men absolut inte sämre på hösten. Visst ångrade vi oss bittert att vi inte tog med tjockjackor och långkalsingar för vädret slog om fort. Vi har haft soliga dagar, blåsiga dagar, regniga dagar, frostiga morgnar om vart annat.

Gotland är ett föränderligt land…. på sommaren full av bilar, cyklar och människor, på hösten, vintern och en bit in på våren blir man nästan förvånad när man möter en bil på vägen. I alla fall på norra delen där vi håller till. Så här års kan man vandra utefter stränderna med hundarna lösa hela tiden för man möter inte en kotte. Hundarna njuter i fulla drag av livet på Gotland och det gör minsann vi med (om inte stackars Peter hade fått ryggskott och inte kunde följa med på våra utflykter de sista dagarna smiley).

Tack mamma och pappa för trevligt sällskap och Papa´s Bodega är helt klart värt ett besök smiley. Nja, du kommer nog aldrig hitta dit för den ligger undangömd och det görs ingen reklam för den heller.

// Helena

Min mamma, Majvor, tillsammans med alla vovvarna!

Rejs på den stora tomten!

Långa folktomma stränder!

Öppna fält att sträcka ut benen på!

Hästarna som bor granne med oss ville hälsa varje dag. Kanske för att dom fick ett och annat äpple smiley!

Att klättra bland småraukar är jätteroligt och inte ett dugg läskigt om man är portugisiska vattenhundar!

Söta halvsystrarna Billie Jean och Maya!

Vackra Alice!

Vackra Selma!

Japp, det här är Papa´s Bodega smiley!