Nä tro nu inte att jag ska skriva om något godis här inte! Jag pratar såklart om mig och Milton. Maya&Milton måste ju bli ”M&M’s”smiley
Ja, som ni har förstått så har jag en bror, eller ja jag har egentligen 4 helbröder och 4 halvbröder. Men bara EN Milton bror. Han är riktigt snygg om jag får säga det själv, hade jag inte varit hans syster hade jag nog haft första tjing på honom.smiley
Det roligaste med honom är att retas. Jag brukar springa runt med ett tuggben och visa det för honom. När han sen försöker ta benet så vänder jag på huvudet så att han inte når det. Retsticka? Va, nej inte jag inte! smiley
En annan sak som är roligt är när vi är ute i skogen. Ja, inte för att skryta, men jag är ”Skit-snabb”. Asså jag vet vad jag talar om för det finns nog nästan ingen som hinner ifatt mig. Jag springer ifrån: Selma, Alice, Billie (hihi för hon har så korta ben), Ture (måste få träffa dig och se om du lärt dig att ”vända på en femöring”) och Milton plus några fler av mina kompisar. (Inte vet jag men kanske är det grejjen som dinglar mellan benen som gör så alla killar springer så sakta?).
När jag springer, ja ganska fort enligt mig så springer Milton efter och yyyyyylar, för han hinner inte med mig (moster Selma har berättat att mamma Alice lät precis likadant när hon jagade Selma när mamma var liten). Sen när jag väl stannar så blir han överlycklig att han kom ikapp!

Jag och Milton är nog ganska lika. Vi låter precis likadant när vi gäspar, har nästan likadana huvuden (människorna har svårt att se vem som är vem när det är mörkt) och ja, han är min bror helt enkelt. Min alldeles egna MILTON! Om några dagar åker du hem till din familj igen. Men jag hoppas att vi ses snart så du kan utmana mig på ett springlopp.

//Super söta, lilla jag, Maya alltsåsmiley (med hjälp av Sofia).

Här kommer bilder på mig och min bror Milton.

Milton cirka 3 månader gammalMilton 1½ år gammal!smiley
Lilla jag 8 veckor gammal
Lilla jag 1½ år gammal
Milton badar
Du och jag Milton, det vet du! smiley