….. faktiskt!
Asså, jag menar att få kampera ihop med tjejgänget i Nynäshamn i 1 vecka smiley.
Synd bara att hela bunten är släktingar för jag gillar brudar. Där jag bor finns det några tjejer som ibland luktar så hiiiiimla gott och då försöker jag med alla knep att få mina 2-bentingar att förstå att jag bara mååååste få träffa dom, fast dom fattar inte det smiley.

Hur som helst så är det kul att få leka och busa med mamma Alice, syrran Maya och lillsyrran Billie Jean. Moster Selma är fortfarande Häxan Surtant och vill inte leka med mig. Det var en ny upplevelse att träffa en så liiiiten portis som Billie Jean. Hon har himla vassa gaddar men jag tycker hon är helt okey ändå. Jag är så försiktig när jag leker med henne för tänk om hon skulle gå sönder. Det är en tuff liten tjej för hon försöker hänga med mig och Maya när vi susar fram i trädgården.

En annan sak som är himla bra att det även i det här hushållet bjuds på en skink- och ostbit varje morgon….. mums smiley!

Hej so long från Amazing Selma’s Arabian Milton….. fast det är så långt så det orkar ingen kalla mig….. kort och gott kallas jag Milton smiley

Jag och brudarna!

Att springa fort är häääärligt!

Jag och syrran delar pinne!

Faktiskt är jag grymt snygg, om jag får säga det själv smiley!