…. faktiskt ganska stolt, faktiskt, liksom, typ smiley!

Jo, med mina barn, menar jag! Igår packade vi ihop oss i bilen och for iväg till min ena son, Ruff. Han blev nog lite förvånad när vi dök upp…. kanske hade inte hans nya 2-bentingar berättat att vi skulle komma. Det tog en liten stund innan han kände sig helt bekväm med att ha oss där. Men efter ett tag blev det liv och rörelse.
Ruff och Billie for runt i trädgården, grävde ett ännu djupare hål i rabatten (Ruff hade påbörjat grävandet smiley), rullade nerför slänten, gömde sig i agilitytunneln….. ja, de betedde sig ungefär som 12-veckors valpar….. vilket dom också är, hi, hi,hi! Jag, Selma och Maya försökte vara med på ett hörn men Ruff och Billie hade fullt upp med varandra för det mesta.

Solen sken och det var en häääärlig dag. Ruff är en riktig liten sötnos (precis som alla mina barn, så klart) och ännu sötare blev han när Helena klippte hans nos och rumpa. När han var färdig var vi tvungna att nosa lite extra på honom innan vi vinkade ”Hej då”.

2-bentingarna roade sig med att sörpla i sig kaffe och smaska på gooooda bullar och kakor. Tror du att vi fick smaka? Nä, inte ens en liten smula smiley.

Nu bar det av till nästa son….. Milton. Han är lite större än Ruff för han är ju från min första kull som föddes i mars 2008. Milton är också en kul, cool, söt kille. Vi packade ihop oss ännu mer för Milton skulle också få plats i bilen. Han ska nämligen bo hos oss 1 vecka.

Det är en sån glädje att barnen är så fina, glada, busiga, söta, coola. Men det är klart, med såna föräldrar kan det väl inte bli annat (pappa Agge och pappa Ture har haft ett finger med i spelet också) smiley!

// en omåttligt stolt Alice

Ruff och Billie Jean

Vad i all sin dar har Maya för sig? Tänker hon äta upp Billie Jean och Ruff eller skrattar hon hejdlöst över en rolig historia som någon berättat för henne?

Mamma Alice och lille Ruff!

Kennelmamma Helena och söta Ruff!

Algot och Maya!

Elvira och Selma!

Hilma och Ruff!

Nyklippt Ruff!