Åhhhh, jag har gått och längtat heeeela dagen….. fast jag har sovit ganska mycket också för jag viiiisste att det skulle ske idag och jag ville vara ordentligt utvilad!
Ja, jag blev så glad smiley när min matte Lotta kom. Jag ylade och viftade på svansen så mycket att rumpan for fram och tillbaka.
– Jag ska på äventyr, jag ska på äventyr…… jippie, jag ska på äventyr och det ska bli så spännande! ropade jag.

Jag vet att jag ska åka tåg och sen ska jag åka hiss (blä, det var inte så kul förra gången men nu är jag ju en hel vecka äldre så nu är jag modigare….. tror jag smiley) och sen är det en massa andra saker som kommer hända. Vi får se om den där knasiga härmapan är kvar…. annars får jag väl ta och skälla lite på den så kanske den ger sig iväg (Helenas kommentar: Billies egen spegelbild!). Inatt tror jag att jag ska sova under Lyckes säng, det är min lillmatte. Henne gillar jag också men inte som min matte Lotta smiley!!!!!!!

Vov, vov från Billie Jean

Åh, matte vad glad jag är att se dig! sjunger Billie Jean medan hon dansar runt Lotta

Japp, jag är redo! säger Billie

Hallå, sluta prata…… nu drar vi! Mot Sherwoodskooooog….. eh, jag menar…… mot Tååååget och Äventyret smiley! hojtar Billie ivrigt till Lotta