Nä, inte sånt som finns i kroppen eller i mat eller nåt sånt…… Jag menar spårämnen! Alltså, småtjejerna Elsa och Billie Jean….. dom är riktiga spårämnen. Dom gjorde debut med att söka efter människor i skogen idag smiley!

Först fick Selma, Alice och Maya leta upp någon av oss 2-benta varsin gång. Därefter var det Elsas och Billie Jeans tur. Roger (Elsas husse) gick iväg en liten bit och ropade hennes namn några gånger medan Susanne (Elsas matte) höll i hennes halsband. Sen gömde han sig bakom ett träd och ropade Elsas namn igen. Susanne släppte halsbandet, Elsa lystrade och skuttade glatt iväg och hittade Roger. Då blev det ”korvkalas” och applåder från oss andra! Gissa om Elsa var stolt smiley!!!!

Jag gjorde likadant med Billie och när hon hittade mig fick hon också applåder och korv – mums!

Kan man tillbringa födelsedagen på något bättre sätt? Skulle inte tro det!
Tack alla kära vänner och älskade ungar som grattat oss på våra födelsedagar och bröllopsdag. Ha, ha, ha…. Sofia och Fredrik har verkligen hittat justa foton på Peter och mig (se gårdagens blogginlägg). Jag kan avslöja att jag fyllde 42 igår, Peter 47 idag och vi firade 22-årig bröllopsdag igår. Mao väldigt ojämt och inget vi velat fira på något annat sätt. Att få vara ihop med våra hundar och barn är viktigast av allt. Kanske slår vi till med storfirande om 3 år….. vi får väl se.

Tjingeling!

// Helena

Elsa ska snart leta upp Roger. Susanne håller i halsbandet.

Husse är här någonstans, det känner jag på lukten! tänker Elsa

Ha, det var väl ingen konst! säger Elsa smiley

Snart är det Billies tur

Var kan Helena gömma sig? Bakom trädet, jag känner korvlukten! tänker Billie Jean

Lätt som en plätt!