…. har varit fyllda av…… portugisiska vattenhundar……. eeeh, tänker du säkert….. vad brukar Helena skriva om, dööööhhh????

Ha, ja jag vet….. vi lever ett portisliv rakt igenom. Kanske kommer vi en dag upptäcka att vi förvandlats till portisar hela bunten….. he, he, he det vore en syn…. jag som alltid velat ha en svans (jag tvingade min kära mamma att sätta på mig en lång ”trollsvans” innan jag gick till plugget när jag gick i småskolan. Kände mig skitcool och det var inte en enda som vågade dra mig i svansen….. jag var hårdkokt redan på den tiden smiley ).

Men de senaste dagarna har bestått av liiiite fler vovvar än vanligt. Vi har träffat Elsa flera gånger, bl a tog vi en skogspromenad tillsammans igår. Både Elsa och Billie Jean traskade på med glatt humör. Kanske underlättade det att vi hade Selma, Alice och Maya med oss? Vi pausade ibland och då gjorde vi bl a ”godissök”.

Idag hade vi 4 vuxna hundar (Selma, Alice, Maya och Akilles) och 3 valpar (Billie Jean, Elsa och Bacardi) här. Snurrigt? Rörigt? Jobbigt? Nä, inte ett dugg….. bara skitkul smiley!

Vov vov!

// Helena

Susanne och jag fixar till Elsas frisyr….. pälsen växer så det knakar.

Snygga brudar i lyxförpackningar!

Elsa ”The Bandit”

Billie Jean ”The Pirate”

Muntra systrar i skogen!

Godissök!

Syskonbus….. se upp för pirayatänderna som finns i Billie Jean, Bacardi och Elsas munnar

Underbart att se så många portisar ihop!

Nyklippt Bacardi….. såååå snyggt med klippta portisrumpor – ”Me Like” smiley!